Online reserveren
UTOPIA FACEBOOK

UTOPIA VIDEOS

Videoboodschap van Tineke

Videoboodschap van Tineke & Caroline

Op zoek naar een geschenk?

waardebon/cadeaubon in mooie geschenkverpakking!

UW PRODUCTEN ONLINE BESTELLEN?

BEZOEK ONZE WEBSHOP

BEZOEK ONZE WEBSHOP
Eenvoudige & veilige betaling

WWW.UTOPIA-WEBSHOP.BE

Vanaf heden kan u ons volledige aanbod online bestellen

Hygiënemaatregelen voor onze opstart
Stilaan wordt duidelijk hoe en wanneer we terug gaan kunnen starten. Op advies  van de beroepsfederatie van  de beautysector en ​voetverzorgers hebben wij een stappenplan kunnen uitwerken om iedereen veilig te kunnen behandelen.

° Wanneer je klachten hebt zoals hoesten, niezen, keelpijn,... ben je besmet of in contact gekomen met iemand die besmet is, gelieve uw afspraak dan te verplaatsen naar een latere datum. Bij hooikoorts is dit niet van toepassing

° U belt aan bij aankomst op het afgesproken uur en wacht tot wij u zelf binnenlaten , handontsmetting is voorzien. Gelieve zo weinig mogelijk klinken vast te nemen

° Een mondmasker dragen is verplicht

° U wordt begeleid naar de behandelruimte en wordt verzocht uw handen te wassen en te ontsmetten

° Wij dragen  mondmasker wanneer u er eentje kunt dragen, bij gelaatsverzorging en gelaatsontharing dragen wij een extra scherm

° We zetten sterk in op handhygiëne en dragen bij pedicure handschoenen.

° Plexischerm aan de kassa

° U kan contactloos betalen of via payconiq met uw smartphone. Cash wordt aanvaard, doch graag gepast. Bancontact kan ook, we voorzien overal ontsmettende gels.

° De behandelstoelen worden na elke klant ontsmet

° We werken vooral met wegwerphanddoeken

° Houdt voldoende afstand 1,5m in de wachtruimte en aan de kassa

° Er mogen maximum 2 mensen in de winkel staan

° We werken enkel op afspraak

Gelaatsverzorging: Gelieve een topje met spaghettibandjes te dragen. We geven geen mantels. Indien u graag een dekentje over u legt tijdens de behandeling vragen wij om dat zelf mee te brengen. We zullen met wegwerphanddoeken werken.

Ontharing: De veiligste manier van ontharen is met suiker. Gelieve hier zoveel mogelijk voor te kiezen. Het is een meer tijdrovende behandeling waardoor ze wat duurder is, maar heeft veel voordelen. Bekijk zeker onze website om alle voordelen op een rijtje te zien.

Aankopen: Gelieve nog zoveel mogelijk via de webshop aan te kopen. Zijn er producten die u niet op de shop vindt? Stuur ons dan een mailtje e wij helpen u verder.Vanaf 18 mei kan u ervoor kiezen om uw bestelling te komen afhalen. Uw bestelling staat dan klaar en u kan ze dadelijk meenemen. Zo vermijden we veel volk in de winkel en contacten om te betalen.  Leveringen onder de 100 Euro zijn vanaf dan niet meer portvrij.

Wenst u graag make up aan te kopen , maak dan online een afspraak voor een make up test. Zo kunnen we ook dan in veilige omstandigheden u helpen bij uw make up aankopen. Deze test is gratis, als u effectief aankoopt.

Zo, dat was een hele boterham! We hopen dat we zo iedereen op een veilige manier kunnen behandelen en kijken ernaar uit jullie weer te zien!

Tot snel, Tineke en Caroline