Online reserveren
UTOPIA FACEBOOK
HP MASSAGE MATRAS

HP MASSAGE MATRAS

MASSAGES
13,00

Mechanische massage met onmiddellijk effect: De andullatietherapie steunt op de principes van de massage, maar gaat hierbij veel verder dan de klassieke manuele massage. Hiertoe werd een unieke en gepatenteerde massagematras ontwikkeld. In deze matras worden mechanische trillingen opgewekt met een frequentie van 20 tot 80 Hz.

Deze trillingen zijn volstrekt onschadelijk voor ons lichaam. Volgens de aard van de pijn kan deze frequentie geregeld worden en gericht op specifieke delen van het lichaam(rug,armen, benen, schouders...). De bediening van het toestel bevat een aantal voorgeprogrammeerde massageguenties. De trillingen die door de matras worden opgewekt zorgen voor een onmiddellijk effect op huid, zenuwbanen, cellen en complete organen.

Een weldoende infra rood stralingswarmte: Naast de trillende onderdelen bevat elke massagematras ook een aantal infraroodstralers , geconcentreerd rond de hals, schouders, onderrug en benen. Deze produceren het IR-A licht en warmen op een volstrekt veilige manier huid en lichaam op. Deze warmte dring diep door in de doorbloede zones van de huid en verspreidt zich snel over het hele lichaam, wat zorgt voor een extra aangenaam en relaxerend gevoel.