Online reserveren
UTOPIA FACEBOOK
ENVIRON

Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Mooi zijn begint bij een gezonde huid en een stralende teint!

Werken aan een gezonde huid is niet iets wat je één keer per jaar bij de schoonheidsspecialiste doet, maar waar je dagelijks aandacht aan moet besteden. Voor het bereiken van de beste resultaten combineer je de behandelingen in het instituut met het gebruik van de Environ®producten thuis.

De behandelingen in het instituut zijn gebaseerd op de Environ®producten van Dr. Des Fernandes, plastisch chirurg in Kaapstad, Zuid Afrika. Hij verwerkte als eerste een hoge dosis vitamine A, anti-oxidanten, adaptogenen en peptiden in zijn crèmes. Dr. Fernandes werkt nog dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe producten en betere behandelmethodes.

 

Dr. Des Fernandes behoort tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld en was in de jaren ‘80 een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging!

Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanomen. Door heel wat onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was hij vastberaden om hier een gamma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen.

De missie van Environ is om met wetenschappelijke en geavanceerde technologieën huidverzorging te maken voor zowel mannen als vrouwen, jong én oud en geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

 

Wat is er zo bijzonder aan Environ®?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

SWISS label

De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert  de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ.  Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten  kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

 

 

De producten van Environ® zijn dan ook revolutionair te noemen. Regelmatig gebruik van Environ®producten zorgt o.a. voor een:

  • soepele en stevige     huid
  • zuivere teint     met fijne poriën
  • herstel van een     zonbeschadigde huid
  • vermindering van     overmatig talgproductie
  • verhoogt de     natuurlijke hydratatie
  • vermindert     pigmentvlekken