Online reserveren
UTOPIA FACEBOOK
TACHYONMASSAGE

TACHYONMASSAGE

MASSAGES
80,00

Tijdens deze energetische massage wordt je gemasseerd zowel manueel als met de unieke Tachyon bars. Het is een warmte massage die gebruik maakt van energieën die via tachyonen uw lichaam bereiken. Doordat de Chakrabars via de meridianen ons wezen terug van energie voorzien, voelen we ons na deze massage volledig herboren. De Chakra bars bevatten zeven krachtige Getachyoniseerde cellen die een enorm diepgaande werking teweegbrengen. De Tachyon massage zorgt ervoor dat energetische blokkades worden verwijderd.

Wat zijn tachyonen?

In 1990 creëerde David Wagner (ingenieur USA) antennes van Tachyonenergie. Hij ontdekte het tachyonisatieproces: een systeem dat de subatomaire structuur van natuurlijke materialen verandert, waardoor ze antennes worden die tachyonen kunnen opvangen en doorgeven.

Denk aan de antenne van je radio. Die stem je af op een specifieke frequentie om een specifieke zender te ontvangen. Zo zijn tachyonantennes afgestemd op frequentieloze energie. Aangezien tachyonenergie de perfecte informatie van onze blauwdruk bevat, hebben tachyonantennes een bijzonder positief effect op elke levende structuur die in onbalans is geraakt en in chaos verkeert.

De zeven cellen die in Chakrabars verwerkt zijn, vormen op die manier een heel krachtige Tachyonantenne. Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. Bij gebruik van getachyoniseerd materiaal maken we terug contact met tachyonenergie.

De Getachyoniseerde Chakra Bars fungeren als extreem krachtige antennes die de tachyonenergie opvangen en doorsturen. Hierdoor wordt onze gehele energetische matrix terug in balans gebracht.