Online reserveren
UTOPIA FACEBOOK
Me time

Me time

ARRANGEMENTEN
79,00

Me time 

Welkomstdrank

Een heerlijk glaasje sinaasappelsap brengt u alvast in rustige sferen.

Aromatische kruidenzak

Sluit uw ogen, ruik de frisse, geurige bloemen en kruiden en geniet. De warme kruidenpak op uw buik maakt van uw rustpauze een heel bijzondere ervaring. De gelijkmatige warmtedoorstroming geeft een bijzonder gevoel van welzijn, vermindert krampen en ontspant de buik. Geniet van het uitrusten en ontspannen te midden van een frisse, kleurrijke bloemenweide…

Immediate beauty

De gelaatsverzorging met een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Deze behandeling maakt gebruik van hoog kwalitatieve plantenserums in combinatie met een speciale massagetechniek uit het Chinese gezichtsbad. We reinigen de huid, brengen een enzymatische scrub aan die uw huid ontdoet van alle dode huidcellen.

Vervolgens brengen we een serum , aangepast aan uw huidtype aan. Tijdens de weldoende massage wordt een kruidenzak op de buik geplaatst, die voor een diepe, holistische ontspanning zorgt.

Als afsluiter een voedzaam masker en uw huid kan weer stralen!

hand and footexperience

Laat u verwennen met een sensationele hand- en voetbehandeling: dynamiseert, herstelt, verfijnt en hydrateert de huid.De handen worden behandeld tot de elleboog, de voeten tot de knieën. Verzorging van kop tot teen!