Online reserveren
UTOPIA FACEBOOK
Herbes de Provence

Herbes de Provence

ARRANGEMENTEN
80,00

Welkomstdrank

Een heerlijk glaasje sinaasappelsap brengt u alvast in rustige sferen.

Scrub van de achterzijde  lichaam

De lichaamsscrub op basis van heerlijk geurende lavendel en tijm brengt de geest in evenwicht, vermindert mentale vermoeidheid en ontspant. De enzymatisch scrub op basis van bolus alba onderscheidt zich door zijn zeer fijne korrel en heeft sterk zuiverende en huidverfijnende eigenschappen. Een heerlijk geurende kruidenmelange van verse lavendelbloesems en tijm worden over het lichaam gestrooid en een zachte, maar intensieve peeling laat uw huid terug stralen.

pakking van de achterzijde lichaam,

Deze rijk voedende pakking op basis van geitenboter met de rustgevende geur van lavendel bevat een sterke bron van vitamine A, B, C en D en vele mineralen, sporenelementen en moisturizers waardoor het een kostbare bescherming en regenererende huidverzorging biedt. 

Permanent contour van de achterzijde van het lichaam

Een unieke massage gecombineerd met een innovatieve stempeltechniek, waarbij de actieve ingrediënten van de stempel in de diepere huidlagen dringen. Geniet van heerlijk geurende kruiden in combinatie met constante stoom die uw lichaam en geest in evenwicht brengen. Permanent Contour® helpt tegen stress, vermindert spierspanningen, en wijst de weg naar innerlijke balans.