Massages

Manuele massage

Lichaamsmassage

Een uurtje of een half uurtje kan je bij ons komengenieten van een deugddoende en ontspannende massage.

Nieuw zijn onze duomassages, u kan gezellig samen komen genieten van onze magische handen.

Hotstone massage

De stenen die wij gebruiken zijn basaltstenen, gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivier†beddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur.

Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuÔtieve massage, thermotherapie en aromatherapie vanuit de gedachtegang ďGeest, Ziel en Lichaam zijn eenĒ. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

De werking van Hotstone massage:

 • verhoogt bloed en lymfestelsel
 • bevordert transpiratie omdat het ontgiftingsproces van het lichaam wordt†versterkt
 • verbetert het spieren- en bottenstelsel
 • vermindert en verdooft zenuwpijn
 • spijsverteringsproces wordt verbeterd

Hot Stone massage is vooral geschikt voor:

 • Spier- en/of zenuwpijnen
 • Rug- en of nekpijn
 • Hoofdpijn
 • Slechte doorbloeding
 • Een burn out of algemene moeheid en zwakte voelen
 • Relaxatie

Reiki

WAT IS REIKI?

De daad van het leggen van handen op het lichaam van een mens of dier om de pijn te verzachten en weg te nemen is zo oud als het instinct. Als men pijn voelt wordt meestal als eerste de hand op de pijnlijke plek gedrukt.

Menselijke aanraking is het overdragen van warmte, rust, genezende kracht, zorgzaamheid en liefde. Deze eenvoudige handeling vomt de basis van alle technieken van genezing door aanraking.

In de levensenergie van Reiki, heeft de persoon die is ingewijd als Reiki behandelaar zijn of haar energiebanen in het lichaam laten openen en ontdoen van obstakels door Reiki-inwijdingen. De behandelaar fungeert als medium om de levensenergie te ontvangen en door te geven naar ontvanger.

TACHYONMASSAGE

Tijdens deze energetische massage wordt je gemasseerd zowel manueel als met de unieke Tachyon bars. Het is een warmte massage die gebruik maakt van energieŽn die via tachyonen uw lichaam bereiken. Doordat de Chakrabars via de meridianen ons wezen terug van energie voorzien, voelen we ons na deze massage volledig herboren. De Chakra bars bevatten zeven krachtige Getachyoniseerde cellen die een enorm diepgaande werking teweegbrengen. De Tachyon massage zorgt ervoor dat energetische blokkades worden verwijderd.

Wat zijn tachyonen?

In 1990 creŽerde David Wagner (ingenieur USA) antennes van Tachyonenergie. Hij ontdekte het tachyonisatieproces: een systeem dat de subatomaire structuur van natuurlijke materialen verandert, waardoor ze antennes worden die tachyonen kunnen opvangen en doorgeven.

Denk aan de antenne van je radio. Die stem je af op een specifieke frequentie om een specifieke zender te ontvangen. Zo zijn tachyonantennes afgestemd op frequentieloze energie. Aangezien tachyonenergie de perfecte informatie van onze blauwdruk bevat, hebben tachyonantennes een bijzonder positief effect op elke levende structuur die in onbalans is geraakt en in chaos verkeert.

De zeven cellen die in Chakrabars verwerkt zijn, vormen op die manier een heel krachtige Tachyonantenne. Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. Bij gebruik van getachyoniseerd materiaal maken we terug contact met tachyonenergie.

De Getachyoniseerde Chakra Bars fungeren als extreem krachtige antennes die de tachyonenergie opvangen en doorsturen. Hierdoor wordt onze gehele energetische matrix terug in balans gebracht.

PERMANENT CONTOUR

Deze heerlijke lichaamsmassage start met warme, gearomatiseerde kompressen gevolgd door een manuele massage in combinatie met een kruidenstempelmassage en wordt opnieuw afgesloten met warme, gearomatiseerde kompressen. De Permanent Contour® behandeling maakt onderliggende blokkades vrij, vermindert spierspanningen en laat de energie in het lichaam weer stromen.

Geniet van heerlijk geurende, permanent gestoomde kruiden bij een temperatuur van 58įC die uw lichaam en geest terug in evenwicht brengen.

U kan kiezen uit verschillende kruiden stempels, elk met hun specifieke werking.De kruiden die voor deze stempels worden gebruikt zijn net voor bloeitijd geoogst, zodat zij hun volle aroma en werking behouden.

U kan enkel de rug, de achterzijde van het lichaam of het ganse lichaam laten behandelen.

HP MASSAGE MATRAS

Mechanische massage met onmiddellijk effect:
De andullatietherapie steunt op de principes van de massage, maar gaat hierbij veel verder dan de klassieke manuele massage. Hiertoe werd een unieke en gepatenteerde massagematras ontwikkeld. In deze matras worden mechanische trillingen opgewekt met een frequentie van 20 tot 80 Hz.

Deze trillingen zijn volstrekt onschadelijk voor ons lichaam. Volgens de aard van de pijn kan deze frequentie geregeld worden en gericht op specifieke delen van het lichaam(rug,armen, benen, schouders...). De bediening van het toestel bevat een aantal voorgeprogrammeerde massageguenties. De trillingen die door de matras worden opgewekt zorgen voor een onmiddellijk effect op huid, zenuwbanen, cellen en complete organen.

Een weldoende infra rood stralingswarmte:
Naast de trillende onderdelen bevat elke massagematras ook een aantal infraroodstralers , geconcentreerd rond de hals, schouders, onderrug en benen. Deze produceren het IR-A licht en warmen op een volstrekt veilige manier huid en lichaam op. Deze warmte dring diep door in de doorbloede zones van de huid en verspreidt zich snel over het hele lichaam, wat zorgt voor een extra aangenaam en relaxerend gevoel.

meer info op www.hhp.be